Mesaj Sayısı : 238 Yaş : 31 Nerden : İstanbul Ruh Halleri : Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 11/04/08
Konu: Ben Osman Tomakin C.tesi Nis. 12, 2008 1:23 am
arkadaşlar bu forumu facebookta hiç tanımadığım tomakinlere rastladığım için açtım tüm tomakinlerle tanışmak için...
Fatih Tomakin Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 76 Yaş : 35 Nerden : erzuRooM Kayıt tarihi : 12/04/08
Konu: Geri: Ben Osman Tomakin C.tesi Nis. 12, 2008 7:44 pm
Facebook ta bakıyorum 5 tomakin den birini ancak tanıyorum. Bunu ortadan kaldırmak için bu siteyi kuran uğurcuma teşekkür ediyor hepinizi buraya bekliyoruz.
Tomakin Kurucu ve Admin
Mesaj Sayısı : 238 Yaş : 31 Nerden : İstanbul Ruh Halleri : Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 11/04/08
Konu: Geri: Ben Osman Tomakin C.tesi Nis. 12, 2008 7:59 pm
sağol fatih abi evt tüm tomakinleri bu siteye bekliyoruz....
Fatih Tomakin Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 76 Yaş : 35 Nerden : erzuRooM Kayıt tarihi : 12/04/08
Konu: Geri: Ben Osman Tomakin C.tesi Nis. 12, 2008 11:08 pm
evet tüm tomakinler gelin tanışalım tüm tomakinleri tanımak istiyorum biri bilmem ne tomakin var tanıyormusun dediğinde evet demek istiyorum sizde istiyorsanız gelin
Tomakin Kurucu ve Admin
Konu: Geri: Ben Osman Tomakin Paz Nis. 13, 2008 12:11 am
Fatih Tomakin demiş ki:
evet tüm tomakinler gelin tanışalım tüm tomakinleri tanımak istiyorum biri bilmem ne tomakin var tanıyormusun dediğinde evet demek istiyorum sizde istiyorsanız gelin
evt çok büyük aileyiz tanışsak birlik olsak süper olur
ayse_tomakin_gs Aktif Tomakin
Mesaj Sayısı : 46 Yaş : 34 Nerden : belgium Kayıt tarihi : 14/04/08
Konu: Geri: Ben Osman Tomakin Ptsi Nis. 14, 2008 8:28 pm
neyseehh biraz ukalayimm havaliyim ama herkesle huper anlasirimm.... carsida gezerkenn tomakinleriimii dinlemeye bayilriim hatta sokagn ortasinda konser veririm hmm ondan sonraaa eehh susluyuzz boy 1.52 kilo 47 gozlerim mavi yesill sacim siyahh
ayh neysehh bu kadar yeterr behh sorusu olan warmi haha yarismaci arklara da basarilar dilerim ahhaha gerci eskidi bu soz ama olsun bn tkrr gundeme getiremm
bu kadarrr noktaa bitii yiiahahha
Tomakin Kurucu ve Admin
Konu: Geri: Ben Osman Tomakin Ptsi Nis. 14, 2008 11:46 pm
neyseehh biraz ukalayimm havaliyim ama herkesle huper anlasirimm.... carsida gezerkenn tomakinleriimii dinlemeye bayilriim hatta sokagn ortasinda konser veririm hmm ondan sonraaa eehh susluyuzz boy 1.52 kilo 47 gozlerim mavi yesill sacim siyahh
ayh neysehh bu kadar yeterr behh sorusu olan warmi haha yarismaci arklara da basarilar dilerim ahhaha gerci eskidi bu soz ama olsun bn tkrr gundeme getiremm
keke yeni konu açsaydın neyse
ayse_tomakin_gs Aktif Tomakin
Mesaj Sayısı : 46 Yaş : 34 Nerden : belgium Kayıt tarihi : 14/04/08
Konu: Geri: Ben Osman Tomakin Salı Nis. 15, 2008 9:49 am
keke yeni konu açsaydın neyse
salla kuzu aceleynen yazmistim konu acmamisim istehh
Tomakin Kurucu ve Admin
Konu: Geri: Ben Osman Tomakin Salı Nis. 15, 2008 5:40 pm
kaptırmışsın yani keke yeni konu açsaydın neyse
salla kuzu aceleynen yazmistim konu acmamisim istehh