Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 36 Nerden : İstanbul / Ordu Kayıt tarihi : 14/04/08
Konu: eee yuh artık Ptsi Nis. 14, 2008 8:09 pm
ne yani fenerbahçeli bir tomakin bile mi yok yha adil olun biras beşiktaşlı veya trabzonluda yok sanki en azından orayaka konu acın yazan olursa olur olmassa olmaz orda durur ama en azından konu olur sizleri kınıyorum:D
ayse_tomakin_gs Aktif Tomakin
Mesaj Sayısı : 46 Yaş : 34 Nerden : belgium Kayıt tarihi : 14/04/08
ne yani fenerbahçeli bir tomakin bile mi yok yha adil olun biras beşiktaşlı veya trabzonluda yok sanki en azından orayaka konu acın yazan olursa olur olmassa olmaz orda durur ama en azından konu olur sizleri kınıyorum:D
ahahhaha lol
ayse_tomakin_gs Aktif Tomakin
Mesaj Sayısı : 46 Yaş : 34 Nerden : belgium Kayıt tarihi : 14/04/08
arkadaşlar herkes kendi takımına açsın konu milletten beklemeyin...
ha ha yaniiiiiiiiii
dimi ben gsliyim fenere niye konu açayım ki
niye baska takımada konu acasın biliomusun sen adminsin avatarında da kocaman yanar doner sekilde belirtmişsin sen bu siteyi yaptıysan bole bir bolum yaptıysan bunlarada konu kyomak senin zorunlulugun tabe sen bunu bilmiyosan bu senin lüğünden kaynaklanan bir durum acemilerle iş yapıyolar peh peh peh
Tomakin Kurucu ve Admin
Mesaj Sayısı : 238 Yaş : 31 Nerden : İstanbul Ruh Halleri : Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 11/04/08
arkadaşlar herkes kendi takımına açsın konu milletten beklemeyin...
ha ha yaniiiiiiiiii
dimi ben gsliyim fenere niye konu açayım ki
niye baska takımada konu acasın biliomusun sen adminsin avatarında da kocaman yanar doner sekilde belirtmişsin sen bu siteyi yaptıysan bole bir bolum yaptıysan bunlarada konu kyomak senin zorunlulugun tabe sen bunu bilmiyosan bu senin lüğünden kaynaklanan bir durum acemilerle iş yapıyolar peh peh peh
tamam açıyorum her takımada bu neyliğimden kaynaklanıyor onu anlamadım abi